Ny design!

2010-04-30 | 18:39:48


Här är äntligen en ny design! Satt ovh pysslade med den i några dagar men idag blev klar. Jätte nöjd, trots att den blev så dyster i och med att det nästan bara var svartvita bilder på. Men kommer inte ändra. Bilden på mig själv fixade jag snabbt som attan. La bara på svartvitt lager och lite lite kontrast. Mend et fick duga. Inte den bästa på mig men behövde verkligen något nytt!
Ha en fortsatt trevlig kväll framför maj brasan!
Kramar Sigrid

FÖDELSEDAG!

2010-04-28 | 20:03:30

Blåsippa

2010-04-26 | 21:13:21

Foto: Sigrid [JAG] 25/4-10
Tog dessa "fina" bilder igår vid ridskolan. Hittade ett ställe där det fullkomligt kryllade av blåsippor! Jättefint! Hade med mig kameran vilket var jätte bra så jag kunde ta lite bilder. Inte finaste i världen, lite brusiga men men..
Fick rida Ceasar igår, han e gul samma färg som coco fast mkt ljusare (coco är isabellfärgad). det var jättew roligt! Vi gjorde kaptensvändnin, för er som inte vet vad det är kan ni googla på det men jag kan förklara lite kort: Först sätter man sig i damsadel, sen lägger man sig på mage tvärs över hästen coh sen svingarman benet över baken och sätter sig upp igen. Det låter ganska lätt men det är det inte! Som tur var gick det väldigt bra och det var jätte roligt!
Ha det bra!
Sigrid

lite efter

2010-04-22 | 20:32:25

Hej hej igen! Vet att jag inte bloggat på sjukt länge men vet inte vad jag ska skriva! Det känns verkligen hemskt! Förut hade jag så många ideér, nu har jag ingen! Det var som att hela min fantasi "förmåga" suddades ut efter jul( när molly dog typ). Det känns lite konstigt. Men annars läser jag så ögonen blöder(ej bokstavligttalat) och sitter vid datorn. Sparar till en ny kamera då min nuvarande suger, men jag e på god väg! Har sparat ihop ungefär hälften ska nog försöka övertala mamma o pappa att betala resten(A) haha. Men ha det bra! Förresten, det snöade igår! ;o vet jag e lite efter men men.. ;) Puss o kram!
/Sigrid

Sigrid bakar

2010-04-10 | 18:39:24
Hello!
Idag har alltså Emma varit här, hon kom strax efter 11. Vi blev klara med vårt Panama arbete rätt snabbt, men efter det spelade vi monopol i typ 3 timmar! Hon vann nör jag hamnade på hennes gata med hotell så jag blev tvungen att betala 40.000(jag har gamla monopol och där är pengarna rätt låga) . Tyvärr hade jag inte råd :(
Hehe, Efter hon gått bakade jag cupcakes. Hon ligger säkert och gråter över att hon inte fick smaka. HAHA, nej jag skämtade ;) <3
Kram Sigrid

lördag

2010-04-10 | 10:26:36
hej igen!
har inte hunnit med att sitta framför datan dom senaste dagarna heller, har haft fullt upp i stallet. Igår red jag cruella, det gick bra men hon var lite stel... Den här veckan har gått väldigt fort och den har varit väldigt rolig! Har lärt känna säkert 5 nya personer under de här dagarna. Riktigt roligt har det varit! Men det blir inget stall för mig idag :( måste göra skolarbete. Om ungefär en halv timme kommer emma hit, vi ska göra klart vårt geografi arbete om panama. Men imorgon blir det stallet igen. :) ha det bra sålänge! vi ses <3
/sigrid

Veckan

2010-04-07 | 21:06:28
Har inte bloggat nåt den här veckan. Har inte orkat. Men idag tänkte jag skriva lite kort. I måndags skulle jag och mikaela åka till stallet och kolla på emma när hon tvälade då. men vi visste inte vilken tid det var så den var slut för länge sen när vi kom :( Vi köpte lite godis i stället och åkte hem till mikaela och körde guitar hero. Jag missade hela tiden på dom tröga trummorna men gitarren gick faktiskt bra :D i går(tisdag) åkte jag till stallet tidigt då. Jag fick rida Merry. Hon är väldigt liten och jätte snabb! Tappade stigbyglarna hela tiden när vi skulle gallopera. Haha. Jag var i stallet idag också. Tidigt såklart. Fick rida Yosh. Han e lite mindre ön Merry och rätt trög, men det gick bra! Va uppe i klubbis i 3 timmar typ utan att gå ner. Jag kollade på när Tilia o lovisa gjorde sin tårta till tårttvälingen. Dom vann inte men det gjorde några andra som gjort stallet i marsipan och sällt ovanpå. Sen fick man smaka på det som var över av alla tårtor. Haha. Jag blev jätte mätt. (:
Måste lägga mig tidigt idag, ska upp tidigt imorgon igen!
Ha det bra <3
/sigrid

Vinter, igen

2010-04-05 | 12:24:00
Hej hej!
Blev inget stall för mig idag, orkade inte gå upp så tidigt. Ska dit tidigt imorgon istället. Men ska ändå dit nu på eftermiddagen. Min kompis Emma ska tävla(tror jag!) typ debutant så då ska jag kolla på henne. Haha, kan typ iget om tävlingar så reta mig inte om jag har sagt fel. Tyvärr snöar det, igen! Det som precis blivit vår! Riktigt ledsen... Hoppas bara att det smälter bort snabbt annars börjar man väl tro att man lever på nordpolen eller nåt. Har tyvärr ingen bild att lägga upp nu :( men ska nog ta med mig kameran imorgon till stallet.
Kram Sigrid <3

Häst

2010-04-04 | 21:48:35

Liten snabb illustration av mig. Tog ca 1- 1½ timme att göra. Kände för att rita något. Orkade inte vara petnoga med hovarna men det ser i alla fall okej ut. Slängde ihop ett snabbt litet bildspel(se nedan) där man ser hur jag bygger på teckningen m.m. Blev ingen bra kvalité men man ser i alla fall vad det föreställer, hoppas jag haha.
Annars har jag bara varit hemma idag också. Vilat lite suttit vid datorn och kollat på massa repriser av Ponnyakuten på Svt play. Men imorgon blir det slit i stallet tidigt så då är det ju bra att vara utvilad.Ha det bra!
Kram Sigrid <3

Påskafton

2010-04-03 | 14:55:37

Foto: Sigrid [JAG] 

Då var det alltså påskafton. Ska inte göra/har inte gjort så jätte mycket. Mest suttit och ritat och chattat med Emma och Vanessa. Men ikväll ska vi gå på operan, vi har bjudit min faster som fyller jämt. Blir väl ungefär 1 inlägg varje dag nu på lovet har nog inte tid med mer tyvärr. Ska försöka vara i stallet varje dag (förutom på torsdag Onsdag då min pappa fyller år) så kommer inte direkt sitta vid datorn så mycket. Men ska väl släpa med mig kameran och försöka fota några fina bilder, sålänge får ni en bild från i sommras. Ha e fortsatt fin!
Kramar Sigrid.